Torsdag

2011-06-16 @ 18:33:37
Funderar på om man skall ut och gå i ruddalen med Sessan, typ långpromenad? hmm..
Kanske blir jobb för mig i slutet av sommaren, fast anställning isåfall. Det är as naaajs! :) På måndag blirre också jobb i vart fall, ska på film inspelning för filmen EGO, tror den hette så iallafall. Skall väll bli kul:) Vettefan bara vad jag skall ha på mig, skall vara lite "stureplan" över klädseln fick jag veta. Aja, det blir och går på jakt nu i helgen, för o se om jag hittar något snajsigt! yepp!

Tjejen med valparna svarade idag, så det kanske blir något av med hund, hahaha hoppas hoppas! Vill verkligen ha en hund av denna ras, dem är verkligen superfina! Klart att jag aldrig glömmer min bebis Atlas, men kunde ju inte göra så mycket av situationen då.:(
Så nu blir det nya tag, med tanke att jag är för det mesta arbetslös nu under sommaren, så passar det perfa att skaffa en vovsing, jag har ju tid med en valp nu liksom.
Jag har redan kommit på namn på hunden också hahha, men det avslöjar jag ju inte än, ifall det inte blir hund, då lär ju någon annan norpa åt sig namnet till sin hund kanske? ;) hahah as misstänksam så!

ne, nu blirre duschen!

Seeeeg dag

2011-06-16 @ 01:01:05
Gomörra! eller?
Idag har jag inte fått så mycket gjort förutom att min kära tovistroll, o wilmis var här på en kaffe eller två. :) Mysigt! Vi snackade till mesta dels hundar. Jag och min käraste funderar på vovve nu igen när vi skall flytta. Behöver ju något att trösta mig med sedan jag var tvungen att lämna tillbaka lille Atlas efter bara några dagar. :( Men nu är det så att min systramii tar Sessan, sålänge iallafall, så det inte uppstår samma problem som med Atlas.

Men men, vi måste fortfarande ta oss en funderare kring detta med ny hund, det är ju inte bara massa skoj med hundar, utan finns ju också saker som är mindre kul.
Men iallafall, det blirre en jättehund på circus 75-80 kg! Mer säger jag inte hoho!

Första doppet 2011

2011-06-06 @ 00:50:00
Var och badade i sisjön i går med Johanna, Monique & kristian, men det var bara vi brudar som var tuffa nog att bada, Kristian jagade grodor eller nått hahaha! Nemen han fick bli fotograf:)

Här kommer lite sköna bilder från kvällsdoppet!












Choklad-grodan!

Studenten!

2011-06-01 @ 00:01:00
Bildbomb från min student! Fyfan va jag är bra!