Fått hem lite kläder jag beställt

2010-12-29 @ 03:19:34
Här är ett par tjuvade bilder på kläderna jag hämtade ut igår :) Bilder med kläderna på kommer...







Jag är nöjd med dem, allt passade bra, trodde dem skulle vara försmå i tissarna, men icke, satt som en smäck!

Tisdag

2010-12-28 @ 06:08:36
Tisdag morgon och här sitter jag... LOL
Iallafall, har inte hunnit blogga för hela min familj firade jul hemma hos moi, och hade mycket att fixa med, köpa julklappar, julmat, pynta m.m. Så har haft fullt upp haha..
Julafton var skit mysig med massor av julklappar och julmat, fick typ allt jag hade önskat mig denna jul hehe.


Den 26:e fyllde min syster Monique 20 år, så den 25:e blev det att fira henne med limousine och skumpa! Ûber snajsigt! Vi tog limon in till stan för att vi skulle gå på krogen såklart, men det blev mindre kul...
Jävla massa emos över allt! Dem förstörde typ hela kvällen tycker jag.. Well well, men vi hade iallafall kul om man räknar helheten! :)

Här kommer lite bilder från limousinen:





En sista bild, SKÅL! eller?



Audition

2010-12-20 @ 18:56:30
Shit Manhattan!
Igår kväll skulle jag kolla min hotmail, och hade fått ett väldigt kul mejl, jag kan inte berätta vart eller vem det kommer ifrån, för att man vill ju inte ropa hej förrens man är över bäcken liksom haha.
Men jag skall iallafall på audition i januari:) Innan dess måste jag sola och träna som faen! Har även provat på alli, så får se om man loosar lite fett!

Jag tror iallafall att en del av er kommer bli jättechokade och förvånade över vad jag skall göra i januari , andra kommer tänka aha, jag visste att hon skulle göra något sånt!

Hahaha, kommer bli spännande vänner, kommer ni kunna gissa vad det är jag skall på audition för? :)

5 dagar kvar till jul

2010-12-19 @ 16:05:03
Idag är det endast 5 dagar kvar till jul!:) Jesus va tiden har gått fort. Jag har somsagt varit sjuk och kännt mig super dålig, så jag pallade inte att blogga då.. Men Im back om track! Igår vart vi på middag hos min pojkväns familj och firade jul, eftersom att hela hans familj delar upp sig på julafton o firar med sina respektive ect, och min pojkvän skall ju fira med min familj i år, så vi firade med hans familj igår då. Supermysigt! Vi vann massa roligt på julklappsspelet, bl.a : överfallsalarm, massor av snygga ljus, fotoskrivare, en rosa glittrig klocka till mig m.m:) Det bjöds på både vin, drinkar och champange och julmat såklart.

Har även kirrat naglar nu, dem blev asfina! Kitty är skiiit duktig! Jag har länge viljat utbilda mig till nagelteknolog, och har nu chansen att göra detta hos kitty. Så nu kära vänner kommer ni inom kort kunna fixa era naglar hos mig ;) Så grymt! Lägger iaf upp en bild på mina snygga naglar sedan.

Pokerproffs

2010-12-15 @ 13:33:09
Haha, jag tror jag håller på att bli ett pokerproffs eller något:)
Började spela igår och det går helt okej nu, börjar bli bättre har vunnit ett par bord iallafall. Så nu är det inte långt kvar tills mina miljoner! eller? haha

Förresten, jag fick typ i helgen i inbjudan till vakna med the voice christmas party på stureplan tror jag. Men fattade inte först att det var det haha, eller jag tror att det är det, för det står du plus en är bjuden blablabla. Men jag hade nog inte gått ändå haha , med tanke på att jag är så rädd för bombattentaten och skit så skulle inte sätta mig i den situationen att gå runt och vara rädd hela tiden. Men whatever iaf:) 

Kitty kommer iallafall idag och fixar mina & min systers naglar kl 18:00, så vi blir jul och nyårsfina! :) Så skall börja fixa iordning mig snart och sådär, städa lite kan behövas:)

Ajustde, jag blev sjuk förresten! Det suger, allvarligt... Kul liksom. Och Ann från skolan ringer som vanligt och undrar nog vart jag är, men jag är ju sjuk, har sjukanmält mig, men det förstår inte hon ändå. Hon e skön, men hon tjötar waaaay to much! Nu skall jag hämta mig lite mer kaffe och börja plocka undan.


Tisdag

2010-12-14 @ 13:49:40
Idag är det tisdag och jag har inte fått gjort sÅ mycket än.. Vaknade typ vid 10 av mig själv så det var ju duktigt av mig, MEN jag känner mig sjuk... Har ont i hela kroppen och nyser, så hoppas typ inte att det bryter ut med tanke på att Kitty kommer hem till mig imorgon och fixar mina naglar, på fredag skall jag till Ullared & på lördag skall jag hem till Tommys familj och fira jul.

Blir jag superdupersjuk som jag är nästan jämt kommer jag typ få banga allt detta. Och Kitty kan endast komma imorgon innan jul, för efter imorgon är hon fullbokad ända fram till efter nyår! :O Så hoppas att det bara är ett falskt alarm:)


Förresten, har ni hört talas om självmordsbombaren i Stockholm? Det är ju detta jag har tjatat om mina vänner, jag visste att detta skulle hända imon kort i sverige , och nästa anhalt: Göteborg! Med säkerhet. Med min kolosala otur kommer säkert jag vara precis där det pangar och då är det bye bye Jaquelin! Haha jag vet, jag är supernojjig, men det har jag alltid varit:) Nä, nu skall jag göra något vettigt av dagen :)

Slapp som fään

2010-12-12 @ 16:01:04
Helluo! I dag är jag trött o slapp. Jag krökade både fredag o lördag så känner mig lite seg typ.. Ska iallafall dra ner idolfinalen hade jag tänkt eftersom att jag missade den för att jag firade min kära Wiktorias 20 årsdag. Måste fan ta disken i köket sen också, är värsta stora berget typ Hahaha, skit äckligt! :)

Lite bilder från 20 årsfesten!





GRATTIS BÄSTA WIKTORIA! <3


Imorgon blirre skolan och snacka med min lärare om projektarbetet som jag tänkte göra istället för att hålla på med mitt gamla UF företag, för det sket sig med det.. Men skall somsagt kolla idol nu, TTYL

Källarrensning

2010-12-08 @ 03:15:44
TjaTja! eller va?!?!?!
Denna dagen har jag Tommy & Kristian ägnat hela dagen åt att rensa ut alla min pappas gamla saker som vi inte ville ha. Det kändes bra att äntligen bli av med mycket av det som jag aldrig andvänder eller kommer plocka upp från källaren ändå... Och vem vet?, om det blir något med dem lägenhetsbyten som är på G så är allt det jobbiga i källaren avklarat, den är ju typ tom. Så nu har vi gjort det enkelt för oss att flytta om det är fallet.

Jag har öppnat ända till lucka 7 som ni kanske har förstått på min julkalender från the body shop, och fått massa smaskiga saker såsom sminkborttagning, handlotion, mascara, nagelfil m.m. :)

Kl är typ 03.00 på natten och jag kan inte sova som vanligt dådaaaa, så tänkte att jag skulle plugga lite inför mitt prov i Relionskunskap. Även göra klart mina inlämningar i Psykologin, Pedagogiskt ledarskap, Naturkunskap & rättskunskap. Jag hinner nog klart med en del av dessa tror jag iallafall.
Men jag får ej glömma att sova heller, skall vara på ungdomsmottagningen imorgon kl 10.30 och till skolan efter det för att skriva provet samt ha möte med läraren som har hand om projektarbetet. Huh, blir mycket att göra på en och samma dag om jag pluggar hela natten och sen är vaken hela dagen utan att sova.
Men då kommer jag vara gött trött imorgon så kanske jag somnar då? ;)

Här kommer en dagens

Julkalender

2010-12-03 @ 05:59:10
Jag har glömt att berätta att jag fått en julkalender av min älskling! Det är den roligaste och mest spännande kalendern jag någonsin fått!! Den är från the Body shop och är full av skönhetprodukter har jag förstått! love it!
Hitills har jag fått ett shampo för torrt och slitet hår i lucka nr 1. I lucka nr 2 var det en fotcream som luktar pepparmint,
as fräscht. :)





Tack så jättemycket Kära Tommy för julkalendern, JAG ÄLSKAR DIG! <3

Klappat och klart!

2010-12-03 @ 04:53:15
Idag har jag äntligen löst lite grejjer som jag skulle gjort för längesedan igentligen... Jag har julpyntat hemma, så nu är det nästan klart. Jag gjorde en egen sån krans som man hänger på ytterdörren ni vet? Lägger upp bild på denna sedan. Den blev supersnygg!

Jag har äntligen beställt min studentmössa som jag tjatat om! Blev också supersnygg och den är typiskt "mig" om man säger så:) Mitt paket blev ändå jävligt dyrt tycker jag... Jag beställde grejer för 2250 kr typ... Haha, jisses, snacka om att mina nära och kära inte tror att jag är riktigt klok, speciellt min pojkvän. Aja, den smällen får jag ta sedan när han har vaknat haha!


Jag har även beställt ett BH:arna som jag bloggade om för ett tag sedan, så jag hoppas att dem kommer idag under eftermiddagen. Skall bli skönt att äntligen få på sig en BH som faktiskt passar! Gött!