Renovering needed...!

2011-07-08 @ 05:38:12
Min blogg eller " header" ser så jävla tråkig ut, måste fasen ta och fixa detta. Vill ha in mer glitter, rosa och typ gulligull! :) haha , nemen ni fattar! Och svampbob också, han måste vara med såklart på ett hörn, han är ju trots allt min Idol!
Aja, får försöka fixat innan nästa vecka tycker jag iallafall.

Till min dag då...
Det har inte alls hänt så mycket idag, väntar ju på att solen skall komma och sprida glädje! eller va? Ajjemen faktiskt, blir typ seg och depp ifall solen inte visar sig, vill bara ligga inne och göra igenting.
Jag har lyckats att laga mat till Monique och krilleboy, tacosgratäng med sallad för att vara exakt. Supergott! Jag har sett på 4 stycken Jönssonligan- Filmer, kult! Sen har jag duschat. Det var allt. Blir galen av detta dåliga vädret! Gör ju absolut ingenting.

Pratade med Älskling också på luren nyss, och han kommer inte hem och nanar med mig inatt, utan sover på jobbet, jättekuuul! Fast nej. Men han är tvungen om han skall hinna till jobbet imorgon hahah, stackarn!
Har inte så mycket mer och berätta om mitt sol-lösa liv, ska sussa nu och hoppas att morgondagen blirre bättre, KÖSS!


"Göra mig fin kväll/natt"

2011-07-06 @ 03:25:29
Kan inte sova, inte helt ovanligt.
Tänkte att jag skulle köra på en ansiktsmask, fotbad och måla tassarna. Frågan är villken färg...? Svart? Rosa? korall? eller kanske metallic lila...? Beslutsångest såhär på kvällskvisten.

Middag med Älskling

2011-07-04 @ 20:00:00
Tompalajnen laggade världens finaste och godaste middag till mig! Tack älskling, du är bäst! <3


Metallica & the big four

2011-07-03 @ 03:08:00
Metallica idag var bland det bästa jag har varit med om! Fick riktigt bra platser denna gången också, precis vid planen, helt perfekt!
På konserten såg jag även Isak, Zacko & Jonas. (dem gick inte tillsammans vill jag understryka) zacko och Jonas vart helt blinda då dem stod precis framför oss, men såg oss inte på cirkus 3 timmar. Herregud. Gò video Jonas fick iallafall när han skall filma runt sig, kommer stå en arg blondin (jag) och peka o gapa på honom! haha
Men det vart hur mäktigt som helst iallafall! :)

Jag har även gått och kärat ner mig i Kirk Hammett



En grej jag inte riktigt förstår bara, folk skriver typ på facebook hata maiden och metallica typ, men då är min fråga, dem flesta som skriver sådant gillar Håkan Hellström. Behöver jag säga mer? Serriöst, vem fan väljer att lyssna på en tondöv tönt framför helt geniala musiker?
Jag kanske är jävligt trög eller något, men Håkan är fan riktigt sämst & kommer alltid att vara enligt mig. Men det har väll alltid varit lite så med mig, förstår mig inte riktigt på estet/indiepop/jag mår illa/döda mig nu jag lider musiken.
Ibland när någon jag är med sätter på Håkan har jag starka seriösa funderingar kring att bara hoppa ur närmsta fönster, men det kanske bara är jag.

Ville bara säga det.

Slänger en bild på ullevi fullsatt när Metallica spelade :)

Iron maiden

2011-07-01 @ 03:41:00
Hallå sötnosar!
Igår var man på Maiden dåraa, hur grymt som helst! Fyfan vilken upplevelse! Det ändå som var lite tråkigt vart dock att vi fick vänta på våra biljetter som vi hade beställt i 2 timmar(!) Herregud asså. Kön gick ju halvvägs till ullevi typ, så det blev för mig och Schmidt att förkröka på centralen hahaha! nemen, vi sprang där i mellan för att ta kissepauser under dessa 2 timmar.
Stan vart iallafall  helt sjuk, hur mycket "metal" folk som helt! Sjukt kul, gillas!


Fick även köpt en Maiden t-shirt, ett måste om man vart på konsert, blev the trooper trycket. :) Se nedan.


Sitter och kollar på kläder online just nu, kan inte sova för jag är helt hyper inför imorgon, då blirre nämligen Metallica! Fatta hur länge jag har väntat på att denna dagen skall komma! Sen spelar ju även Megadeth, Slayer & Anthrax, kommer också bli helgrymt!

Men Metallica är ju ändå favoriterna...