Längesedan...?

2012-01-24 @ 01:29:28
Hejsan & sorry på en och samma gång...
Har tyvärr inte kännt för att blogga över huvudtaget. Men nu fick jag plötsligt lust igen:)

En liten summering av vad jag har gjort det senaste:

Min syster Malin kom från England över jul med sin familj :




Nyår vart helt grymt! Superduper nöjd med hela kvällen/natten/aa morgonen också. Nyårs festen här hemma hos mig höll ju på tills typ 7 på morgonen, stackars alla mina grannar!




Efter nyår var jag typ bakis i seriöst en vecka, belive me. Fyfan...
Så jag har i princip bara slappat hela detta nya året haha, men det kommer ,det kommer, har ju bara gått 24 dagar på året så det är lugnt, jag har massa tid på mig att göra massa fartfyllda och skojjiga saker.

Jo, jag har sökt en del jobb också, som ni vet sitter jag bara på mitt arsle och är fröken arbetslös. Men det skall det bli ändring på.
Väntar just nu på svar från bl.a Stena line :O:O:O Aa, ni läste rätt. Skulle vara heeeelt grymt att jobba på tysklandsfärjan, vara borta 8 dagar , hemma 8 dagar osv osv. Behöver en liten get away från Göteborg känner jag, så det blir perfekt att bara åka iväg varannan vecka och komma hem igen lika ofta, helt gryyyymt! Varför är det inte så på alla jobb..?
Så iallafall sitter och nervöst väntar på ett mail från dem, känns jävligt pirrigt kan jag säga då jag så gärna vill ha just den tjänsten. Men men, vi får väll se när dem hör av sig.


Sen är våran (min och sambons) halva garderob klar! Alltså, Tommy`s del av walk-innen är klar, inte min. Jag vet, buhu stackars mig...? Neråå, jag ska bygga min halva själv så den kommer bli ännu mer top notch än hans. haha Tror mig så. Men så är det ju när man är kungen i djungeln.

Och mina kisse katter Coco & Chanel mår prima! :)


Jag har väll inte så jättemycket mer att säga...
image description