Sportlife

2011-10-31 @ 16:57:07

Är precis hemkommen från fröluda torg och sitter och tar en kaffe. Direkt efter mötet o allt jag skulle fixa idag gick jag o kirra ett Sportlife kort med solning och vattenmassage. Grymt! Nu skall det tränas, solas & masseras!
Det bästa av allt är att min Babe har också gymkort på Sportlife så nu kan vi gå tillsammans:)

Nu ska jag ta en powernap hade jag tänkt mig.

Sorry för bildlagget!

2011-10-31 @ 04:14:25

Men orkar verkligen inte ändra ordningen på bilderna. Dem lägger sig så huller om buller när jag bloggar via iphonen.

Saaaari!

Ångrade mig.

2011-10-31 @ 04:12:16

Vill inte sova längre. Eller iallafall inte min kropp och hjärna. Så lägger upp ett par bilder på skor från hm som jag äger/kommer att äga.

Dem är verkligen höst/ vinterfavoriter!
Alla andra skor kan slänga sig i väggen för ja älskar dessa !

Sjuk.

2011-10-31 @ 03:38:48

Jadå! Då har man gått o blitt sjuk:( orkar inte det nu då jag skall börja träna denna veckan var det tänkt. Fan! Men för väll försöka Gå på rullbandet i normal takt så jag inte blir mer sjuk... Varje kalori räknas! :)
Så först möte kl 13.30 sedan möta en kompis för att köpa gymkort:)
Kommer bli gröööömt!
Well well, har inte bloggat i helgen då ja vart hos min syster och hjälpt henne renovera sin lägenhet, Japps , jag är grymmers på sådant! Iallafall, hon är inte en av dem lyckliga iphone ägarna, så därför äger hon ej heller en sådan laddare.. Så blidde inget bloggande för min skull då jag själv glömt min laddare.

Skall lägga upp bilder på slutresultatet av Moniques lägenhet om jag kommer ihåg att ta bild på den d.v.s haha!

Nu blir det att nanibanani för min skull!
Godnatt alla vänner & ovänner!

Leopard

2011-10-25 @ 15:18:08

The animal inside me.

Fixa & dona

2011-10-25 @ 04:09:47

Idag har jag fixat och donat! Gick ju och hämtade ut ett paket från hm, men i den lilla påsen var det bara ett par jeans jag hade beställt, och en liten lapp där det stod att alla övriga varor är försenade och kommer i början av DECEMBER?! Jag kände bara men GÖÖTTT?! Aja, dem vart inte slut i lagret iallafall:)

Tillbaka till fix&donet, jag har skruvat upp min mini pc och plockat ut alla delar såsom moderkortet, hårddisken, tangentbordet fläktar m.m. Jupp! Bra jobbar Jaquelin. Men jag hade iallafall min bror till assistans, vad det nu hjälpte... Från början skulle jag öppna den för att den lät konstigt och var allmänt cp, och slutade med att den startar i ca 1 minut och dör sen plötsligt. Så nu funkar den inte alls...:(

Går ju på utredning för att jag möjligtvis har ADHD, och där kommer dess karraktärstecken, pilla på saker till dem går sönder! Fan!
Har även stött på ett andra tecken för min "kanske" ADHD idag, hade tid hos min psykolog som leder min ADHD utredning idag.. Och gissa 100 gånger vad som hände? Jo, jag glömde såklart att gå dit! Det är också ett tecken på sjukdomen då jag aldrig kan passa tider, komma upp på morgonen, och komma ihåg viktiga tider/möten. Får väll se hur det blir men den diagnosen, kan väll hända att jag är ett damp- barn hahaha!

Well well, nu blir det att nana kudden då jag tog min sömntablett för snart en halvtimma sedan.


Höstmys!

2011-10-24 @ 16:56:51
Sitter och dricker kaffe och har precis lagt en ansiktsmask, mysigt! När jag har tvättat av mig masken skall jaggöra mig iordning & går ner och hämta ett paket från hm, lägger upp biler på innehållet sen. :)
image description

A Tought...

2011-10-24 @ 02:33:27

Why have a guestroom, when you can have a walk-in?

 

 

 

Fredag

2011-10-21 @ 13:56:58

Godmorgon!, eller skall jag säga god eftermiddag? Haha.
Vaknade för cirkus 1 timma sedan & tittar just nu på dem nya Two and a halt men avsnitten med waldon istället för Charlie. Helt okej faktiskt:)

Dricker såklart en kopp kaffe och skall snart gå ut och ta mig en ciggeluring. Sen skall jag göra mig iordning för att Tommys syster skall komma hit på en fika senare idag.

P.S
Här kommer en bild på naglarna ja gjorde på mig själv härom veckan:)

Brottas med kudden

2011-10-21 @ 02:53:54

Aa, faktiskt, det är dags nu. Måste försöka vända på mitt dygn (for what it's worth). Inte för att 03.00 är att lägga sig i tid, men får göra ett försök iallafall. Idag blir de inga problem att somna för att för de första känner jag mig helt utslagen efter dagens bravader, för det andra så har jag laddat ner en überbra ljudbok till min Iphone, så skall lyssna på den serrö!
Btw heter den "Skamfläcken" & är skriven av Caroline Engwall tror jag. Ladda ner på dirren & lyssna, du kommer somna på studs!

Ne, nu ropar sängen på mig!


Nemen va händer?

2011-10-21 @ 00:27:08

Har jag börjat blogga igen? Ja, faktiskt. Får väll se hur länge jag håller på denna gången;)

Just nu sitter jag och avnjuter en kopp kaffe hemma hos min bror medans han och Tommy pluggar på Tommys körkortsteori, inte långt tid förrens han viftar glatt med sitt körkort hoppas jag! Höhö.
Då blir det förhoppningsvis bilköp! Tommy vill ha en Audi A6 , och jag vill ha en rosa Fiat 500 Barbie edition. Tror inte jag vinner denna diskussion... Fan..!
Får väll köpa en sådan när ja blir rik. Inte långt kvar tills dess, grymt!

Puss & kram, ses förhoppningsvis inte på stan!