Bilder från Kristians födelsedag på Gretas

2010-11-29 @ 02:13:23




Kvällspasset...

2010-11-28 @ 03:49:44
Kör på kvällspasset som vanligt, har altså inte somnat än.. Iallafall, har inte gjort så mycket alls idag för att jag har varit bakfull hela dagen. Jag vart nämligen ute med min brother och hans vänner:) Det var kul kul! Har inte träffat vissa av dem sedan jag var typ 5 år, så dem tyckte nog det var kul att se mig så stor som jag är nu,(och stark) Hahahaha :) Nemen det var faktiskt riktigt trevligt! Fast jag tyckte ändå att det var lite läskigt, för det blev typ bråk precis vid vårar bord där vi satt, så våra stolar och dricker ramlade typ kors & tvärs. Och det läskiga var att det var inte 2 killar som bråkade, utan typ 20! Haag jag blev typ asrädd och tänkte nu drar någon upp sin puffra o skjuter hej vilt! Men som tur var ligger polishuset precis brevid stället vi var på, som polisen var där inom ett par minuter. Så jag blev aldrig skjuten hahahahha.

Jag har provat mina lösögonfransar som jag beställde, och vart jättenöjd! Dem ser så lagom dramatiska ut typ:) lägger ut en bild på detta imorgon när jag vaknat eller något.
Imorgon skall jag även försöka tvinga min bror att köra mig så jag kan få köpt den jävla crosstrainen som jag har tjötat om, för här skall vi inte gå runt o vara feta längre inte. :) Nu skall jag försöka sova iallafall.(wish me good luck)!

Lösögonfransar

2010-11-24 @ 04:05:55
Idag har jag beställt lösögonfransar, helt grymt såå, ne men jag köpte ett 40-pack med fransar för 110 kr. Skit najs.
Så dem tjockare skall jag ha när det är party party som gäller, och dem tunnare och mer "naturliga" skall jag ha till vardags. :)


Bildex. på fransarna

Så nu skall jag slippa skiten med att leta efter en bra mascara, jag färgar bara mina egna fransar 1 gång i månaden typ och sätter snabbt och lätt på fransarna! Mycket snyggare och fräschare än mascaramålade fransar med klumpar, smulor och annat.

Black

2010-11-23 @ 06:47:24

BH storlek 70G

2010-11-23 @ 04:10:42
Har hittat en del sjukt snygga BH:ar på bl.a www.evasunderkläder.se, är tvungen att köpa där efter som att jag har sillikonbröst, och kan därför inte köpa på hm och liknande längre. Helt sjukt när jag mätte och räknade ut min BH storlek, jag har fan 70 G... Det trodde jag inte, jag trodde jag hade typ D eller DD som mest, men icke, G är det som gäller nu.



BH från evasunderkläder


Bh från märket
Caprice


Bh från märket Caprice


Dessa BH:arna skall jag beställa bl.a. Kommer bli supersnygg när jag äntligen köper i rätt storlek, har annas alltid för små BH:ar, så nu skall det bli ändring på det.:)



...

2010-11-23 @ 02:57:33

Frölunda torg

2010-11-18 @ 17:39:16
Nu skall jag ner till frölunda torg med min systeryster och kolla lite grejer.







Bloggen har varit sjuk?

2010-11-18 @ 14:31:05
Sorry för att jag inte har bloggat på ett tag, men varje gång jag har skrivit ett inlägg från Iponen har det cpat, och dem inläggen jag har skrivit finns inte på min blogg, så det är ju skit.
Men nu e jag på G igen! :)

Idag skall jag som vanligt plugga (känns som att jag gör det jämt nu för tiden), för att jag ligger helt kasst till i skolan, och jag tar ju studenten nu till sommaren, och då vill man ju göra det på riktigt, med betyg och allt. Men innan jag kan börja plugga måste jag vänta på att min migrän som jag serriöst har haft i flera dagar nu skall försvinna...


Äntligen fixat min dator!

2010-11-12 @ 10:20:42
Min kära pojkvän har äntligen fixat min älskade dator för någon dag sedan! gottis! Jag har faktiskt saknat den:) Så nu är den inte på långa vägar så seg som den brukar vara, men jag måste ändå ominstallera den och lägga över alla mina bilder på en extern hårddisk.  Men det får bli längre fram!



Idag är jag ledig från skolan, villket jag är varje fredag. Så jag skall nog bara vara hemma och slappa och plugga en massa, ligger efter som fan i skolan. Skall även beställa min studentmössa nu i dagarna hade jag tänkt mig... Men jag är inte helt hundra på hur jag vill att den skall se ut än. Men till och börja dagen med skall jag käka frukost nu , och sedan hoppa in i duschen!




Bloggar från iphone

2010-11-10 @ 08:39:43
Godmorgon people! Vaknade av mig själv vid halv 7, helt sjukt! Nu sitter jag iallafall och kollar på vakna med the voice, dricker kaffe och skall snart gå o ta en cigg.:) om en stund skall jag hoppa in i duschen och fixa mig, sen blir det skolan som börjar kl 10.45. Efter skolan ska jag ta en sväng förbi min mamma, och senare idag skall jag äntligen beställa min studentmössa! Helt sjuk va tiden går fort. Känns som att jag precis har börjat i 1:an, så är det student om bara ett halvår. Hahaha jag känner mig typ superstressad inför studenten!! :) men det skall bli så kul så! Nu skall jag ut o röka!

Gå ner i vikt? yees please...

2010-11-08 @ 06:26:07
Jaa, jag vill och skall börja träna. Jag har fan betstämmt mig nu. Jag skall gå ner från ca 59 kg till 48- 50 kg. För att jag skall gå ner i vikt ska jag införskaffa mig en mixer som jag kan göra såna äckliga nyttiga drinkar i. Jag skall även köpa mig en crosstrainer för att jag anser att en crosstrainer tränar många delar av kroppen samtigt. Dessutom är det väldigt hög fettförbränning på denna maskin! Superb! Jag och min karl skall gå och kolla på en sådan idag iallafall, så det blir nog ett köp! Så från och med idag kl 06:23 den 8 November 2010 skall jag börja träna och dieta! hahaha hälsa mig lycka till!
Här är en bild på skönheten jag skall köpa




Städdag

2010-11-08 @ 06:16:02

Japp, idag har jag och min lilla la famijaaa haft en städdag. Jag moppade och damsög alla golven i min lägenhet! Jag är så duktig såå! *klapp på axeln*

Igår var jag på bio med min bror, min syster och hennes karl & min karl. Vi var på saw 3D. Den var väll okej får jag säga. Effekterna av 3D:n var ju grymma , men själva handlingen i filmen var ju ingen höjdare, den känndes liksom jävligt B. Plus att det var en riktig så kallad splatter film, tarmar, blod m.m. överallt. Fy, jag mådde serriöst illa! Den är nog inget jag rekomenderar och se iallafall.