Tjännaa

2012-03-29 @ 20:56:25

Sitter just nu o peppar för Stockholm:) Åker ju imorgon liksom. skall alldeles strax sätta igång och packa! Vad skall man packa ner liksom...? Hmm.. Orka att jag typ är stressad/ nervo , när det är Fanny som flyttar till Schweiz ! Haha

Men allt kommer gå bra hoppas jag, så vi inte gör en Fanny Jaquelin Tommy roadtrip igen och krockar? Ne, peppar peppar ta i trä!

Godnatt

2012-03-22 @ 00:04:46

Nu ligger jag i sängen och skall vilken sekund som helst sätta på min ljudbok "pojken som överlevde förintelsen" och däcka! Hörs imon istället!:) puss

Fredag

2012-03-16 @ 16:57:37

Jaa, idag är det ju fredag. Jag har inte en susning om vad jag vill göra idag. Tommy Skulle tydligen på afterwork som bestämdes en timma innan han slutade jobbet.:) kul!
Så nu försöker jag komma på vad jag är sugen på att göra idag...

Får suga lite på den karamellen.

Sovdagen

2012-03-16 @ 01:54:57

Idag har jag haft en sån dag då man bara vill sova , typ för att jag haft så tråkigt tror jag... Men men , imorgon är det en ny dag full av äventyr, eller...?

Här kommer 2 schyssta bilder på mina kattsons Coco & Chanel.

Pretty little liars

2012-03-15 @ 00:31:33

Ligger just nu och myser med katterna, gottit! Lite jobbigt bara att Coco försökte klättra upp på mig när jag tyckte vi hade myst klart, så nu har jag en reva rätt över hela min vänstra boobie. Gött typ, blöder ggöree också.

Iallafall så har jag bestämt mig för att kolla på Pretty little liars, älskar den serien nästan eller lika mycket som gossip girl & sex and the city!
Kärlek till skaparna av dessa serier!<3

Stambyte

2012-03-14 @ 23:39:06

Jag o Tommy var på eftermiddagen idag och kollade visningsexemplaret för stamrenoveringen, alltså, hur det nya badrummet kommer att se ut:) detta kommer att bli skiitnajs:)

När vi ändå var där frågade vi lite kring att byta ut hela(!) köket också, måste nog säga att jag är jävligt sugen på att göra detta! Jag menar, det är ju ingen skit man får, utan ett helt nytt marbodahl kök! Det är verkligen något att tänka på , visst, det kostar en peng, men nog ändå värt det asså...

Just nu sitter jag och gör ingenting typ. Jag funderar på om jag är supertrött, eller überpigg...? Min kropp kan inte riktigt bestämma sig liksom, och jag är inget mellanting.

Design

2012-03-14 @ 15:51:35

Vad sägs om min nya bloggdesign? Nice huh..?
Vet inte om den känns helt klar än men men, får suga lite på den karamellen:) kollar just nu på äntligen hemma, därefter blir det UNGA MÖDRAR! Grymt. Sen skall jag skutta in i duschen:) höres efter det, puss

Under construction

2012-03-09 @ 03:52:49

Bloggen är just nu under construction, pga. att Jaquelin blev trött på den designen hon hade, så nu är det dax för en vårstädning. Men snart kommer en helt ny och fräsch design ! Hold on!

// Det kungliga hovet

iPhone 4s

2012-03-09 @ 00:01:02

Här kommer en apsnygg bild på min nya iPhone 4s men nya skalet på! Enjoy!

Hotell stureparken bokat

2012-03-08 @ 00:13:16
Då har vi bokat hotell stureparken i stockholm och är redo för en fartfylld helg! Jag Tommy och fanny blir dem som sticker iväg. Fyfan va detta kommer att bli skoj! Vi åker sista helgen i mars och jag längtar som bara den, nu till det tråkiga. Vi åker för att vinka av Fanny som flyttar från detta land... Frågan är hur mitt liv kommer bli nu när min BFF drar...? Är iallafall mäktigt glad för min fina vän som tar sitt liv till främmande vatten!

Här kommer två smakprov på hotellet:


image description

Onsdag

2012-03-07 @ 17:02:21

Idag är det redan onsdag! Sjukt va veckorna går snabbt.
Idag har jag rensat i mitt smink/ parfyrmer ect. Slängde en hel påse med grejer jag inte lägre använder. Sorterade även alla grejer, och slutresultatet blev en HEL(!) sminkväska full med läppglans, läppstift & läppbalsam! Nu känner jag att jag verkligen måste fylla mina läppar, så man kan avverka alla dessa läppnånting under denna livstid. Jag menar, med det 2 streck kallade läppar jag har nu , tar det mig minst 25 år att avverka ett läppstift typ , haha!

Fett tråkigt väder ute idag , eller vad säger ni?

Finfin tårta

2012-03-07 @ 02:55:39

Här kommer lite bilder från mitt och Fannys tårtbak!
Den ser verkligen ut som en humangas stor cheese från McDonalds på bild nr 2!

 

 

image description

 

20 år! Dagen med stort D

2012-03-07 @ 02:22:01
Japp, idag fyller eder alldeles egna roylitet 20 år! Fått massa trevliga och fina gratulationer från nära och kära, man tackar, ni är bäst!
Idag skall jag ha barn kalas bara, firar mig med vänner ect till helgen hade jag tänkt mig...?
Men idag blev det kaffe, tårta, bullar, saft & presenter för min del. Härligt!
Vill ni se en bråkdel av dem presenter jag fått idag? Ja...? Nej...? Okej, här kommer lite bilder på dem.

Iphone 4s vit såklart av min älskling, samt 2 skal som jag lägger upp bilder på när jag fått telefonen och provat dem på, kan säga att en av skalen hade ÄKTA(!) Swarowski kristaller ;)

Denna underbara parfymen samt skumpa och annat smått  och gott av min käre mor.

Dessa parfymer av Monique och hennes karl, luktar helt whonderbar!

Denna mascaran och MASSOR annat som jag behövde här hemma, såsom, vinöppnare (så jag kan öppna min flaska rödskjut som jag fick av en boxer-hund vid namn Alfie helt så ostress) nagelsaker, liglossiglossiglossi, kaffe termos , så take away mugg i termos stuk you know. Bilder på denna mugg kommer också, hade ett jÄkligt gött budskap!

Min broder hade beställt den present som ja skulle få av han så i`m keeping you updated!

Var hälsade, er drottning har talat!
image description

Gårdagen

2012-03-03 @ 17:13:33

Igår firades Camelia på Viktoria , o herreminjesus va snygg hon vart! Has. Superkul på viktoria, men kaoset (som vanligt) blev när vi skulle vidare. Alla splittrades och det försvann människor kors och tvärs. Haha, varför är det alltid så...?
Jag o Tommy avslutade våran kväll med att käka sibylla, och mitt i vårat mangorajamums, kommer jag på att tvätten fortfarande hänger i torkrummet. Så det blev att springa ner och vika tvätt kl 03.00 typ:) haha . Sen ville Tommy se lite på tv, så han övertalade mig att skeda med honom i soffan, lite dumt gjort när jag vaknade 3 timmar senare av att jag blev utkuffad hahah! Men det var mysigt ändå:)

Just nu sitter jag nyduschad och smörjd, och funderar på vad jag vill äta... Vi höres

Våren har landat!

2012-03-02 @ 14:57:27

Och jag känner mig helt frälst! Sinnessjukt härligt ! Har suttit i 45 min på balkongen i njutit i solen, how Great is that? Huh? Färg är det man hoppas på nu när man har den här vinterbleka färgen, typ samma som man har när man lagt näsan i vädret och packats ner fint i en kista.
Så nu vill jag helt enkelt se levande ut igen:)
Vart ute på promenix med Alfie också, duktig jag är! Och han var också duktig. Sitter och väntar på att unga mödrar skall börja, han blivit någon typ av fanatiker, jättekonstigt! Men jag har alltid blivit helt till mig om det kommer program om bebisar, barnafödande, förlossningar och allt slemmigt, snorigt, bajsigt & blodigt. Jag menar, brukar man fråga någon som precis fått barn : -gick förlossningen bra? hur länge låg du med värkar innan kiddet kom? lustgas? Epidural? Och slutligen när gick vattnet?
Tror min Karl är lite skrämd med tanke att jag är helt frälst kring detta ämne, han tror säkerligen att jag vill ha barn nu, men det handlar inte om det , jag älskar snoriga, dreggliga & bajsande bebisar & barnafödande, men vill själv inte ha några.. Nu. Så istället försöker jag övertala mina syskon att skaffa kiddson! Då får jag gosa, pussa & tugga på dem! ;)

Här kommer förresten en dagens outfitta: