Sitter och kollar big brother:)

2011-03-31 @ 22:58:14
Sitter och kollar bb nu och skall snart åka iväg och äta något med min bror och Tommy. :) Skall till vårdcentralen imorgon och försöka fixa sjukintyg för mina sömnproblem, skall också ringa till skolan imon och fixa lite grejer:)
Jag skall även ringa runt och fixa lokal eller något till min student mottagning, kommer bli superkul, fick nämligen redan på i veckan att min syster Malin som bor i england och hennes två barn kommer på min student!! Så jävla glad är jag:)

Så dagen imorgon är iallafall planerad:)


Tandläkaren

2011-03-31 @ 20:09:51
Var hos tandläkaren igår. Hade hål som väntat, 2 stycken Haha. Men dem var som tur var jättesmå:) så det blir att laga dem Den 4:e april, läskigt! Hatar läkare och tandläkare som ni vet haha. Speciellt sprutor och sånt. Nu skall jag sätta på kaffe så hörs senare!

Balklänning beställd

2011-03-29 @ 23:46:06
Jaa, balkänning blev beställd i helgen. Gött att fått det fixat! Den är ubersnygg, hoppas den sitter perfa bara, men det tror jag allt:) Kommer ej lägga upp bilder eller länka till hemsidan förrens jag har fått hem den, vill nämligen inte att någon dyker upp i samma klänning som jag! haha EGO! Nemen, jag pallar inte visa den ännu med tanke att en viss person alltid skall härma mig. hihi

Våran affäridè som jag snackade om i senaste inlägget går bra nu, fast vi kör bara en test för att se om det funkar. Men det tror jag nu, so far so good. :)

Praktiken började ju förra veckan och jag trivs faktiskt. Det ända som vart jobbigt är att jag har haft problem med migränen igen dem två senaste veckorna.. Bajs- tråkigt är det när den alltid kommer och förstör för mig. Men skall prata med bossen imon och fråga om man kan variera arbetstider & dagar lite, kan vara det som ger mig den fruktansvärda huvudvärken.

Men nu skall jag spela in lite pengar på poker haha man är ju proffs nu för tiden!


Lista

2011-03-29 @ 20:43:41
Bloggparaden

Dygna inatt

2011-03-17 @ 03:45:01
Tjenare! Sitter här med saffelitoo o tompalajnen och försöker dygna haha. Vi spelar poker och det går väll sådär:) eller det går faktiskt bra såg jag nu. Jag skall dygna för att försöka vända på mitt cp-dygn. Skall till skolan imon och fixa med min nya praktikplats och sådär:) kommer att blir superskoj på praktiken tror jag:) Självklart skall jag praktisera ensam och inte med en vän som alla andra gör, jag är ingen med som behöver mina vänner på praktiken, jag klarar mig själv galant!:) jag menar, om dem skall ta en Serriöst och kanske t.o.m erbjuda en jobb, kan man ju inte komma dragandes med en kompis! Man går ju inte typ i 5an, utan sista året på gymnasiet, var självständig förhelvete! Idag har vi bara suttit inne och fixat med vår affärsidè, hoho Undra va det är? Hihi spännande! Men nu behöver killarna lite hjälp med pokern, ibland behöver man proffisionell hjälp;)

Challå

2011-03-15 @ 21:09:09
Var ju hos läkaren igår, 3,5 timmar typ. Gött eller vaaaaaaaa? nej. Som vanligt hade jag virus trodde dem, men dem sa att om det inte är borta om 5 dagar till så skall jag tillbaka till min vårdcentral. Gött, då kan jag inte sova på 5 dagar till då. Asså ni fattar inte, det gör så ont i halsen på nätterna så jag döör asså. Men aja, nog om det.

Sitter och fixar min spellista på älsklingens spotify. Hade bara massa gammal skit, så nu är den utrensad med lite ny go musik!



Sitter iallafall och väntar på att Big brother skall börja som vanligt:) Sen blir det nog och kolla resten av solsidan avsnitten som jag började kolla igår. Och te får jag inte glömma att säga att jag skall dricka heller, skit intressant va? tänkte väl det. ;)

Gött att praktiken börjar nästa vecka, slippa mer skola forever typ. Inte för att jag är eller har varit mycket i skolan överhuvudtaget, men ändå:) Det har fan gått skitfort. Liksom: sista veckan nu, sen praktik, kommer tillbaka till skolan och har balen, sen kommer studenten!! Längtar!



It's just another manic Monday

2011-03-14 @ 18:16:39
Det blir att åka till sjukhuset idag ändå, har inte blivit ett dugg bättre med min hals. :( Så skall röra mig ner mot västerakuten och möta Tommy där. Får väl se vad det är för problem med min hals. Dem kommer säkert säga att det bara är ett virus, Villket jag alltid tycker läkare säger. Men men, skriver sen när jag har kollat upp halsen.

Pussään

Riktig jävla tönt

2011-03-14 @ 00:42:29
Så kuuuul, att det fortfarande finns folk som tycker det är kul att busringa? serriöst, hoppas du som gjorde det vågar stå upp mot mig face to face? ne det vågar du inte för att du är bara en stooooor (bildligt talat, alltså fet) TÖNT!
Att man inte har större intresse för andra saker än att skapa en fan-club för mig? gullig du är! Verkligen planerar vad du skall ha för anledning att ringa, vad du skall heta, vilket företag du kommer ifrån osv. Snälla, get a life!
Jag vet att jag och mina sillikonbröst är jätteintressanta, du har rätt att vara avundsjuk, jag förstår dig ,det hade jag också varit om jag sett ut som dig. Stackars osäkra tjäääj!

Iallafall, jag vet vem du är för att det där med dolt inte riktigt funkar? Bara en liten notis, man kan kolla upp det ändå.
tänker du nu. såå jöbbeeet för dig. Har iaf gjort en polisanmälan på dig nu.
Hoppas du åker för det! puss på dig gumman!

Söndag

2011-03-13 @ 20:23:15
Helluså. Sitter och kollar solsidan och avnjuter en kopp kaffe. Är fortfarande sjuk, funderat på om det är halsböld eller halsfluss, hmmm? Aja känner jag mig fortfarande dålig i halsen imon så får jag åka till sjukan! Haha hoppas inte det, jag har sån jävla sjukhusskräck!

Aja väntat iallafall på att big brother skall börja så man har något nöje när man är sjuk. :(


Middag på tildas

2011-03-04 @ 15:22:00
Håller på att göra mig iordning för resturangbesöket på Tildas med Tommy och min bror. Jag fyller ju år imon så skall fira mig ikväll för min kära pojkvän jobbar hela dagen imon på min födelsedag så vi firar mig ikväll dåraa ! Efter middagen blir det kanske kvilles biljard eller att åka och bowla typ:) men får se vad som händer.