Samlar vuxenpoäng

2012-02-29 @ 00:39:44

Ja, det är precis vad jag pysslar med, samlar vuxenpoäng. Har idag hjälpt mine schwester att omorganisera hennes garderob, storhandlat, lyssnat på ljudbok, diskat och plockat undan efter mig och lagat mat till mig i min Karl! Det blir alltså 6 poäng!

Då kan vi börja räkna på hur många poäng jag får behålla: diska gjorde jag bara för att jag såg att det var lite disk, (då behöver jag inte ta den imon, så gäller regelverket här hemma) -1, maten jag lagade var färdig pizzor, (blir mindre disk då plus att det är väldigt enkelt att "laga") dubbelt avdrag -2, och sist men inte minst: det ända jag ville handla i mataffären hela tiden var godis, glass och roliga grejer i 10 kr lådan. - 15 poäng!
Det slutar med att jag just nu ligger -12 poäng! Inte illa!

Tänkte att jag bokar tid imon för att tvätta, då kan jag samla poäng på detta. Någon som vet hur man räknar då? Är det ett/ flera poäng per maskin eller hur gör man...? Förslag på detta mailas gladerligen till : [email protected]

Hälsningar eder adelskvinna!

Fröken bilmekaniker

2012-02-24 @ 04:32:55

Kom precis på vilken sjukt hög:iq:ad människa jag är! Jag lyckades , hör och häpna, med bara min Lill hjärna laga monica ( Tommys mamma) o Topalajnens bil! Tänkte att ja skall ringa Bosse-bildoktorn imorgon och fråga om han är intresserad av ett sammarbete! Fick reda på att bränslepumpen på stålmusen vart kass och behövdes bytas , men frågan var då vart den satt...? och vem, om inte den oerhört snygga och smarta Jaquelin Strömberg kunde stolt tala om att den sitter under baksätena, under mattan på höger sida! Tommy knåpade lite på sladdarna & voila, stålmusen startade! Nu går den som en spinnande katt!

Japp, kände lite att it was My Time to shine!
Ville bara berätta denna oerhört viktiga händelsen för er mina kära undersåtare, var hälsade! *kör Goa vinkningar med handen så*

Bloglovin

2012-02-24 @ 03:37:55
Sådär ja! *klappar händerna som om jag har gjort något riktigt jobbigt* Nu har även jag , Jaquelin Strömberg skaffat mig bloglovin, så om ni är världens gulligaste så kan ni bli follwers till min blogg, typ mina små minors=)
pyssar till er fanZ!







image description

Träskor

2012-02-23 @ 23:19:00
Om det är något jag kommer gå loss på att handla i vår/sommar är det bannemig träskor! Vart helt förälskad förra säsongen, men blev inte av att jag köpte några.. Men framöver när vädret börjar ta sig, ska jag lalla runt i träskor!

image description

Tronarvingen är född!

2012-02-23 @ 19:25:00
Som alla vet är tronarvingen född, och nej, jag födde inte inatt. Utan det är la familja bernadotte som fick barn. Herregud vilken uppståndelse det vart på nyheter, media , facebook ect.
Tycker det är rätt najs ändå, för dem alltså. Dem har ju ingentligen inte gjort någonting för att förtjäna sin titel, snacka om att glida på en räckmacka.
Men ändå rätt skoj! Tänk dem människorna som har bilder hemma på väggarna på kungarfamiljen och bokstavligt talat typ dyrkar dem, ändå rätt kul hobby.. typ.

Jag tror att min käre far eller någon annan i min famlj på pappas sida var någon typ av royalist, hittade en gång en stor bibel fullmed bilder på den förra generationen av kungafamiljen, lite weird...? Har aldrig betraktat min far som någon sådan. Måste komma från typ farfar och farmor antagligen.

Är ni royalister? Asså med andra ord, är ni för eller imot kungarfamlijen?
image description

Fetisdagen!

2012-02-21 @ 20:38:00
Idag är det fetisdagen! Min dag, firar den hårdare än nyår, midsommar ect! Ne nu ska vi inte skojja till det för mycket!
Men jag bad faktiskt min karl att köpa med sig semlor hem, av den enkla anledningen att jag helt enkelt inte pallade gå att handla dem själv... Men som sagt, det är ju faktiskt fetisdagen... HEHE!
Semlorna vart iaf slut hos semletanten med vagnen på frölunda torg, så då tog sig tommy tiden att gå till David bagare för att köpa semlor istället, allt för min skull! Gullebulle!

Åt ni några semlor idag? Eller are you going on a hard fucking diet...?
image description

Vilken härlig dag!

2012-02-15 @ 15:15:04
Herre min jesus vilken härlig dag det är idag! Hur fint väder som helst, vart även väldigt nöjd över att jag för första gången i år fick tillfälle att andvända solglasögon! Hur härligt som helst! Kände vårkänslor deluxe typ när jag var ute med Alfie.  Fast gick loss lite väl mycket på att " våren är här" så tog på mig endast skinnjacka och vanlig tröja... Var väl lite kallt kanske haha , det är ju trots allt bara 2 + ute. Men men, vart härligt ändå.

Imon tar jag shorts och linne! (tror att det är sommar i februari så)

image description

Think pink!

2012-02-15 @ 02:04:35
Herregud vad jag längtar tills våren/ sommaren! Då kommer alla färgglada kläder, värmen ect. Får väll fortsätta drömma mig bort iallafall tills snön smälter & försvinner.image description

Hallåzåå!

2012-02-14 @ 20:10:23

Hiizan!
Kände bara för att blogga nu zå helt plötzligt?
Och byta ut alla sssss med zzzzzz!
Zzkoj!
Nemen! Är lite zådär halvt zugen på att lägga upp zååna här typizka blöggbruudar bilder ? Ni vet sådana bilder , när man har pushat lillhuden över revbenen till en ruuund och stooor klyfta!
Och helst ska man ha en härlig rubrik eller ett inlägg om hur patetiskt man tycker det är men små tjejer så måste visa ryttarna för att få läsare. MyZigT!
Tyvärr kan jag inte leka dem lekarna längre när man har zillizar! Tråkigt! Jag vill också vara totalt dubbelmoralisk:)

Är så sjukt uttråkad nu va! Så blir att se hur många koppar kaffe jag kan dricka på typ 3 timmar, för om 3 timmar så ska jag sooova! Kyssen

Valentines day

2012-02-14 @ 16:36:00
Happy valentines day !!
image description