Godmorgon Göteborg !

2011-02-22 @ 07:02:17
Har precis duschat och sitter och kollar lite på internet på olika webbshoppar, behöver nya kläder tills senare idag när jag skall på film inspelningen för irene huss som jag har snackat om. Man skall vara uppklädd som om man skulle till krogen, och får gärna sticka ut. Haha , klart jag vill sticka ut? man vill ju synas :)
Så det bli en tripp ner till frölunda torg när det öppnar kl 10.00 och kolla kläder och sådär. Hoppas jag hittar något fint:)

Nu blir det kaffe och vakna med the voice, tycker det har blivit så jävla dåligt sen Paul haukka har slutat, men får väll slänga ett öga ändå.

Ni får en bild när jag är nyduschad och goo!

Talk to the hand because the face isn`t listening!

2011-02-22 @ 01:09:56
Hahah , ja, vad skall man säga om dagen?
Har sovit bort hela fucking dagen, vaknade kl 19.30? Kul liksom. Hoppas dem på sömnkliniken ger mig en tid så man får lite hjälp med detta problemet. Har ju inget liv för att sömnen hindrar mig.
Är vaken hela nätterna när inte en kotte är uppe, sover hela dagarna och ser typ aldrig dagsljuset. Det är ju helt hopplös, blir så trött på mig själv. Men jag kan ju inte göra någonting åt detta, det ligger i läkarnas händer just nu.

Måste bara säga mina vänner, ni e sååååå roliga! Fuck asså villka skojare ni är!
haha, varje gång man träffar er så är det den, wehow wehow, du hör aldrig av dig bla bla bla, jag vet, jag är sämst på det, men det är ju mina seriösa sömnproblem som hindrar mig, skall jag messa när jag har piggnat till då vid aaa, vad skall vi säga 23.30 typ? då kan ju vi gå ut och leka. Ne, för då ska ni nana kudden. Problemet ligger hos mig jag vet, men fan lite överseende med att jag har problem är väl inte FÖR mycket begärt?
Och nu på senaste har jag faktiskt försökt att tänka att jag kanske skall höra av mig till den och den och kolla vad dem gör och hur dem mår, när jag gör det, är det någon som svarar då tro? Gisssa tre gånger, neeeeeeeee, haha inget svar. Så kom inte och fucking klaga på mig, ni säger ju imot er själva.

Jag lägger ner detta med att "make everyone happy", hör av er när ni känner för det så gör jag detsamma.
Fuck you & puss på stjärten!

Big brother

2011-02-20 @ 22:41:05
Okej, big brother har börjat. det var väll helt okej antar jag. Men fyfan va jag inte gillade det paret som är i huset. Hatar sÅdana skåningar som den killen var. Påminner mig om min systers ex som jag hatade så grovt mycket. Typ dedär med - tja! När man hälsar, fyfan asså, ryser av det! Haha, sen att han skall vara "speciell" i klädseln eller vad man skall kalla det. Usch! Men får väll se om jag ändrar uppfattningen om honom * don't think so* haha Dessutom den som vart sexbomben av brudarna var ju Sara, inte sanna.

Ne, nog om det, nu blir det duschen och en propavan!


Atlas<3

2011-02-20 @ 20:53:13
Är ledsen nu...:( blev tvungen att lämna tillbaka Atlas till sin mamma och sina syskon idag.:( det funkade inte med min andra hund Sessan för att hon är typ störd! Hon försöker hugga och bita lille Atlas. Så det är bättre att han får ett annat hem där det inte finns en jävla cp hund som typ vill döda honom. Men kommer att sakna min lilla snufferutt! <3



Back off bitch

2011-02-19 @ 03:50:17
Nu är Atlas äntligen hemma hos mig:) Igår kväll när jag kom hem med honom vart det kaos här hemma, min äldre vovsing Sessan blev hel vild och vart det resten av kvällen. Men jag vaknade i morse så var hela situationen med hundarna mycket mycket lugnare! Skönt! Så nu går det prima och både Atlas och sessan nanar gott just nu:)

Martin från illusion film messade mig idag och gav mig klartecken inför vad som komma skall på tisdag när det är inspelning för irene huss- mörkertal. Kommer att bli über kul, men jag är dock skitnervös haha! :) Men det kommer kännas bättre när man kommit dit och sådär, typ kommer in i vad man skall göra och så. :)



Hörde också att folk redan har kommit igång med att snacka om mig och min blogg, jävligt kul tycker jag! Haha, liksom oväntat? Hehe, Nee, men kul iallafall, i don't give à fuuuuck ;)

Torsdag morgon

2011-02-17 @ 08:51:02
Ja, då vart det redan torsdag. Idag åker Tommy till Usa, will miss him <3 Han kommer vara borta tills den 28:e typ, så han blirre borta ett tag...

Men nog om det, är så J*vla tråkigt att läsa folks bloggar som bara tjatar on and on om sin pojkvän, du o jag tills döden bla bla bla, wake up call, INGEN BRYR SIG! Så j*vla ointressant.

Iallafall, sitter fortfarade i slappekläderna och har inte duschat än, helt skabb! Haha, somsagt skall iväg och hämta min vovsing efter fyra nångång, men innan det skall jag en sväng förbi mami för hon bor i samma område som jag skall hämta Atlas:) Jag ska äta middag med henne och ta en fika o så, vart ju längesedan nu..:)
Efter det ska jag förbi Tommy och hämta nycklarna till hans lägenhet , för jag ska hämta lite grejer där nu när han är bortrest. Men efter det så blir det att hämta lille Atlas :D

Just det, jag har glömt att nämna att jag har fått en statistroll i en Irene Huss film , på tisdag skall jag vara där och spela in:) Spännande! hoho
Men mer om det i veckan!
Nu skall jag in i duschen och fräscha till mig , hörs sen!


Fett fräsch assså!

Ska få bebis !

2011-02-17 @ 06:15:03
Japp, det är sant, jag skall ha en bebis!

Han heter Atlas och är världens gullesnuff:) Hämtar lillen idag vid fyra tiden...
Kommer att bli skit skoj, mycket jobb, tid, pengar, men är fett värt!